Printer Brother DCP-T220 All-in One Ink Tank Refill System
Printer Brother DCP-T220 All-in One Ink Tank Refill System

Çmimi origjinal qe: 21,900 L.Çmimi i tanishëm është: 15,490 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Printer Brother DCP-T220 All-in One Ink Tank Refill System

Çmimi origjinal qe: 21,900 L.Çmimi i tanishëm është: 15,490 L.

Printer Brother DCP-T220 All-in One Ink Tank Refill System

DCP-T220 vjen për të plotësuar kërkesat tuaja themelore në zyre apo shtëpi, në një paisje kompakt dhe me stil. Me printime të sakta, cilësi kristal dhe skanim me rezolucion të lartë, mund të printoni dokumentet e zyrës apo projektet e shkollës, në çast. Teknologjia “Ink Tank Refill System” i bën kostot e printimit me bojë origjinale, të papërfillshme. Kjo ju siguron cilësinë dhe jetëgjatësinë e printerit, pa u shqetësuar pë shpenzimin. Një set bojrash plot, me kapacitet printimi deri në 7500 faqe, i përfshirë në çmim.

Printer Brother DCP-T220 All-in One

Marka Brother
Modeli DCP-T220YJI
Teknologjia InkTank
Lidhja USB
Printim 16 faqe/minute (mono) dhe 9 fqe/minute (ngjyra)
Rezolucioni deri në1200 x 6000 DPI
Memorie 64 MB
Kontrolli Panel LED
Boja Përfshin: 1 bojë të zezë, 1 bojë të verdhë, 1 bojë të kuqe dhe 1 bojë blu (deri 7500 faqe)

User Manual

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Printer Brother DCP-T220 All-in One Ink Tank Refill System
Printer Brother DCP-T220 All-in One Ink Tank Refill System

Çmimi origjinal qe: 21,900 L.Çmimi i tanishëm është: 15,490 L.