Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Printer Brother DCP-T420W All-in One Wireless – Ink Tank Refill System

27,900 L

27,900 L

Printer Brother DCP-T420W All-in One Wireless – Ink Tank Refill System

27,900 L

Printer / Skaner / Fotokopjo

DCP-T420W vjen për të plotësuar kërkesat tuaja themelore në zyre apo shtëpi, në një paisje kompakt dhe me stil. Me printime të sakta, cilësi kristal dhe skanim me rezolucion të lartë, mund të printoni dokumentet e zyrës apo projektet e shkollës, në çast. Tani, edhe nga smartfoni apo tableti, nëpërmjet lidhjes wireless. Teknologjia “Ink Tank Refill System” i bën kostot e printimit me bojë origjinale, të papërfillshme. Kjo ju siguron cilësinë dhe jetëgjatësinë e printerit, pa u shqetësuar pë shpenzimin. Një set bojrash plot, me kapacitet printimi deri në 7500 faqe (e zeza),  dhe nga 5000 faqe (ngjyrat) të përfshira në çmim.

SKU: A07981 Kategori: , , , ,

Përshkrim

Marka Brother
Modeli DCP-T420WYJ1
Teknologjia InkTank
Lidhja USB/Wireless (printim nga smartfoni)
Printim 16 faqe/minute (mono) dhe 9 fqe/minute (ngjyra)
Rezolucioni deri në1200 x 6000 DPI
Memorie 64 MB
Kontrolli Panel LED
Boja Përfshin: 1 bojë të zezë, 1 bojë të verdhë, 1 bojë të kuqe dhe 1 bojë blu (deri 7500 faqe)