Printer Brother HL-1223WE
Printer Brother HL-1223WE

Çmimi origjinal qe: 17,900 L.Çmimi i tanishëm është: 12,990 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Printer Brother HL-1223WE

Çmimi origjinal qe: 17,900 L.Çmimi i tanishëm është: 12,990 L.

Printer Brother HL-1223WE

Brother HL-1223WE është printer laser që printon bardhë e zi me kualitetin më të lartë. Printeri vjen me rezolucion prej 2400 x 600 DPI, printon me formatin A4, mund të lidhet me kompjuter nëpërmjet portit USB 2.0 apo nëpërmjet teknologjisë WiFi dhe ka madhësi 340 x 238 x 189 mm. Printeri ka memorie 32 MB, shtypja në faqen e parë deri në 10, shpejtësia deri në 20 faqe / min, sirtari standard 150 fletë; prodhimi 50 fletë.

Printer Brother HL-1223WE

  • Laser Printer BW
  • 20 ppm
  • 32 MB
  • 150 paper tray(65 – 105g/m2 )
  • Brother iPrint&Scan
  • Inbox up to 1500 prints
  • Wi-Fi , USB
  • Up to 2,400 x 600 dpi
Peshë 5.6 g/kg
Përmasa 41.2 × 31.8 × 29.6 cm

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Printer Brother HL-1223WE
Printer Brother HL-1223WE

Çmimi origjinal qe: 17,900 L.Çmimi i tanishëm është: 12,990 L.