Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Printer Brother Laser HLB2080DW

27,950 L

27,950 L

Printer Brother Laser HLB2080DW

27,950 L

MFP Laser HLB2080DWYJ1

  • Printon automatikisht ne te dy anet.
  • Lidhet me Wireless ka dalje Ethernet dhe USB.
  • Printon bardhe e zi me lazer.
  • Mund te printoni direkt nga paisjet tuaja fale lidhjes me WIfin me AirPrint, Cortado Cloud Print Google Cloud Print 2.0 iPrint & Scan Brother Print
  • Rezolucioni i printerit 2400 x 600 dpi me shpejtesi deri 34ppm, fomat A4.
  • Volumi i rekomanduar mujor – deri në 2000 faqe.
  • I pershtatshem per tu mbajtur ne ambjentet e shtepise dhe te zyres.
SKU: PRLAS0038 Kategori: , , , , ,

Përshkrim

Marka    Brother
Funksioni i Printerit    Printer
Ngjyrat e Printerit    Bardhe e Zi
Lidhja e Printerit    Wireless, USB, Ne rrjet
Printime Per Minute     Nga 21 deri 30 PPM
Rezolucioni i printerit     2400 x 600 dpi