Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Printer Brother MFP Laser DCPL2552DN

27,900 L

27,900 L

Printer Brother MFP Laser DCPL2552DN

27,900 L

Printer Brother MFP Laser DCPL2552DNYJ1

Tre ne nje. Printer, skaner dhe fotokopje. I pershtatshem per zyra dhe kancelari. Shpejtesi printimi deri ne 34 faqe per minute. Kapacitet deri ne 250 flete. I pershtatshem per formate te ndryshme letre. Printim bardh e zi. Lidhja me fishe USB 2.0.

SKU: A00022 Kategori: , , ,

Përshkrim

Printer Brother MFP Laser DCPL2552DNYJ1

Printer, skaner dhe fotokopje.

Lazer – Bardh e zi

Ideal për zyra dhe biznese të vogla shërbimesh.

Shpejtesi printimi deri ne 34 faqe per minute.

Kapacitet deri ne 250 flete.

I pershtatshem per formate te ndryshme letre. Lidhja me fishe USB 2.0.