Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Printer Brother MFP Laser DCPL8410cdw | Color | A4 | All in One

59,900 L

59,900 L

Printer Brother MFP Laser DCPL8410cdw | Color | A4 | All in One

59,900 L

Brother MFP Laser DCPL8410cdw

  • Printon automatikisht ne te dy anet.
  • Lidhet me Wireless ka dalje Ethernet dhe USB.
  • Printon bardhe e zi dhe me ngjyra, lazer.
  • Mund te printoni direkt nga paisjet tuaja fale lidhjes me WIfin me AirPrint, Cortado Cloud Print Google Cloud Print 2.0 iPrint & Scan Brother Print
  • Rezolucioni i printerit 2400 x 600 dpi me shpejtesi deri 31 ppm, fomat A4.
  • Volumi i rekomanduar mujor – deri në 2000 faqe.
  • I pershtatshem per tu mbajtur ne ambjentet e shtepise dhe te zyres.

Përshkrim

Marka Brother
Funksioni i Printerit Printer Skaner Fotokopje
Ngjyrat e Printerit Me ngjyra
Lloji i skanerit CIS
Lidhja e Printerit USB, Wireless
Printime Per Minute 31 PPM
Rezolucioni Deri në 1,200 x 2,400 dpi
Pesha 27,6 kg
Tipi i Printerit Lazer