Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PRINTER CANON PIXMA G1411

17,900 L

17,900 L

PRINTER CANON PIXMA G1411

17,900 L

Canon PIXMA G1411 është një printer për shtëpi. Ideal për nxënës dhe për printimin e fotove. Mundëson printimin e fotove me rezolucion të lartë. Printon me një rezolucion deri në 4800 x 1200 dpi dhe shpejtësi printimi 5 / 8.8 ppm (e zezë / ngjyrë). Lidhet nëpërmjet portës USB 2.0.

Përshkrim

Marka: CANON
Teknologjia: INKJET TANK
Ngjyrat: ME NGJYRA
Shpejtesia e printimit (fq/min): 8.8 bardh e zi / 5 me ngjyra
Funksioni: PRINTER
Rezolucioni i printimit (dpi): 4800 x 1200
Kapaciteti i mbajteses (faqe): 100
Lidhja: USB
Ngjyra: E zeze
Garancia Normale: 2 vite