Printer Epson L3160 (Printer/Skaner/Fotokopje, Ngjyra ITS, USB, Wi-FI.)

28,900 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Printer Epson L3160 (Printer/Skaner/Fotokopje, Ngjyra ITS, USB, Wi-FI.)

28,900 L

Printer / Skaner / Fotokopjo

  • EcoTank L3160 Ky EcoTank kompakt 3-në-1 me një ekran LCD dhe Wi-Fi Direct i plotëson të gjitha funksionet falë një dizajni të hijshëm dhe kompakt, printimit celular dhe teknologjisë efikase.
  • Ky printer i besueshëm pa cartridge përmban një sistem të zgjeruar të mbushjes së bojës dhe shishe me bojë të lehtë për t’u përdorur.
  • Falë bojës qe zgjat deri ne tre vjet, do të jeni në gjendje të kurseni deri në 90% të kostos së bojës.
  • Kosto ultra e ulët.
  • Tre vite – kaq kohë mund të kaloni pa blerë më shumë bojë për L3160. Kjo do të thotë që mund t’ju kursejë deri në 90% të kostos së bojës.
  • Duke ju dhënë një kosto jashtëzakonisht të ulët për faqe, ajo prodhon deri në 8,100 faqe me të zezë dhe 6,500 me ngjyra me bojën e përfshirë.
SKU: SCEF0087 Kategori: , , , ,
Marka: Epson
Modeli: L3160
Teknologjia: Inkjet
Lidhja: Wireless (Wi-Fi) + USB + Wi-Fi Direct
Rezolucioni: 5,760 x 1,440 DPI
Boja: Me ngjyra
Pesha e artikullit: 3.9 kg
Shpejtësia e printimit:

 

33 faqe / min monokrom (letër e thjeshtë 75 g / m²)

15 faqe / min me Ngjyra (letër e thjeshtë 75 g / m²)

69 sekonda për foto 10 x 15 cm (Letër fotografike me shkëlqim Epson Premium)

 

Printer Epson L3160 (Printer/Skaner/Fotokopje, Ngjyra ITS, USB, Wi-FI.)

28,900 L