Printer etiketash Brother (label) pte550wvpyj1

Çmimi origjinal qe: 32,900 L.Çmimi i tanishëm është: 28,900 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Printer etiketash Brother (label) pte550wvpyj1

Çmimi origjinal qe: 32,900 L.Çmimi i tanishëm është: 28,900 L.

Printer etiketash Brother (label) pte550wvpyj1

Me këtë printer inteligjent dhe efikas për etiketa në, mund të krijoni etiketa të rezistente për instalime elektrike ose instalime të të dhënave përmes funksioneve të etiketimit të integruar, softuerit PC ose nga smartphone ose tableti juaj me aplikacionin për etiketimin e kabllove Brother

Printer etiketash Brother (label) pte550wvpyj1

Karakteristikat kryesore:

– Shtyp etiketa të mbeshtjella deri në 24 mm të gjëra
– Shpejtësia e printimit deri në 30 mm për sekondë + 7 rreshta shtypi
– Tastierë në stilin QWERTY + karakter 16, ekran LCD me ndriçim 3-rreshtash
– Në dispozicion janë etiketat e tubave të tkurrjes së nxehtësisë + 384 simbole
– Prerës automatik (i plotë dhe gjysmë)
– Vjen me kuti mbajtëse, rrip dore, kabëll USB, shirit 24 mm dhe 12 mm dhe bateri litium-jon të rikarikueshme

Printer etiketash Brother (label) pte550wvpyj1

Çmimi origjinal qe: 32,900 L.Çmimi i tanishëm është: 28,900 L.