Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Printer Etiketash Brother (Label) QL700RF1

13,990 L

13,990 L

Printer Etiketash Brother (Label) QL700RF1

13,990 L

BROTHER QL700RF1

  • Printer etiketash
  • 93 etiketa/minute
  • Resolution: 300×600 dpi
  • Lidhet me USB

Përshkrim

Printer etiketash Brother QL700RF1 i perkryer per te gjitha llojet e etiketave qe ju nevoiten.

Madhesia maksimale e etiketes deri ne 62 mm

Resolution: 300×600 dpi qe etiketat tuaja të duken të jashtëzakonshme.

Printon ngjyre te zeze dhe te kuqe pa boje

Shpejtesia e printimit: 93 etiketa ne min.

Lidhet me USB