Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Printer HP 7740 (Printer/Fotokopje/skaner (AIO )

39,900 L

39,900 L

Printer HP 7740 (Printer/Fotokopje/skaner (AIO )

39,900 L

Printer / Skaner / Fotokopjo

  • Printo, skano dhe kopjo me ngjyra të shquara në madhësi deri në A3, për dokumente dhe prezantime të theksuara deri në 50% më pak kosto për faqe sesa lazeri me ngjyra. [1] Skanoni dhe kopjoni dokumente të dyanshme pa pasur nevojë të ktheni një faqe duke përdorur ADF duplex me 35 faqe.
  • Ky printer ka për qëllim të punojë vetëm me fishekë që kanë një çip HP të ri ose të ripërdorur dhe përdor masa dinamike të sigurisë për të bllokuar cartridges duke përdorur një çip jo HP. Përditësimet periodike do të ruajnë efektivitetin e këtyre masave dhe do të bllokojnë cartridget që kanë punuar më parë. Një çip HP i ripërdorur mundëson përdorimin e cartridgeve të ripërdorur, të riprodhuar dhe të rimbushur.
SKU: SCDC1000 Kategori: , , , , Etiketa: , ,

Përshkrim

Marka: Hp
Modeli: 7740
Teknologjia: Inkjet
Lidhja: USB, 1 host USB, Ethernet, Wi-Fi, 2 porte modem RJ-11
Rezolucioni: 1200 deri ne 4800
Boja: Me ngjyra
Pesha e artikullit: 19.5 kg
Shpejtësia e printimit:

 

Shpejtësia e printimit deri në 22 ppm (e zezë) dhe 18 ppm (me ngjyra)