Printer për fatura JPRT 80mm MTP-3F (Bluetooth)

Çmimi origjinal qe: 8,490 L.Çmimi i tanishëm është: 7,490 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Printer për fatura JPRT 80mm MTP-3F (Bluetooth)

Çmimi origjinal qe: 8,490 L.Çmimi i tanishëm është: 7,490 L.

JPRT 80mm MTP-3F lidhet dhe përshtatet me çdo program fiskalizimi, për printimin e kuponave dhe faturave tatimore. Nëpërmjet lidhjes me bluetooth mund të printoni lehtësisht, nga smartphoni apo tableti.

3 Inch Bluetooth Thermal Printer IOS Android Mini Mobile Phone Printer 2000mAh 7.4V , support multiple languages, 20 double font switch function Holster, belt buckle, USB cable, paper roll, battery charger, lithium battery Quantity can be preferential • support bluetooth superior function Largest paper roll diameter: 80 mm Dimensions (WxDxH): 90*120*50mm

Printer për fatura JPRT 80mm MTP-3F (Bluetooth)

Çmimi origjinal qe: 8,490 L.Çmimi i tanishëm është: 7,490 L.