Printer për fatura Metapace M-30i Portabël, Bluetooth

Çmimi origjinal qe: 42,900 L.Çmimi i tanishëm është: 38,490 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Printer për fatura Metapace M-30i Portabël, Bluetooth

Çmimi origjinal qe: 42,900 L.Çmimi i tanishëm është: 38,490 L.

  • Marrje e sinjalit me shpejtësi të lartë dhe shtypja e etiketës: 100 mm / sek.
  • Gjithçka për një fillim të menjëhershëm është përfshirë në kutinë.
  • 1.8 m mbrojtje nga rënia, si dhe një vlerësim IP54 me rastin mbrojtës opsional.
  • I pajtueshëm me pajisjet Android, Windows dhe Apple.
  • Përzgjedhje gjithëpërfshirëse e aksesorëve, përfshirë këllëfin mbrojtës, rripin e shpatullave, qesen e rripit, lexuesin e shiritave magnetik dhe shumë më tepër
  • Modaliteti i gatishmërisë, një karikim i baterisë prej 2,600 mAh zgjat plot 24 orë.
Printing method Direct thermal
Printing Speed Max 100mm/sec
Resolution 203 dpi
Type Thermal paper
Width 80mm
Paper Roll Diameter Max 50mm
Media Supply Method Easy paper loading
Bar codes All standard 1D and 2D bar codes
Emulation BXL / POS
Memory 64Mbit SDRAM,
Sensor Paper end, open cover
Drawer Ports
Interface USB 2.0 FS Serial, Bluetooth 3.0 + EDR
Power Supply 7.4 V Li-ion, 2,600 mAh, rechargeable
Dimensions WxDxH 105 x 58 x 126 mm
Operating temperature -15 to 50C
Printer për fatura Metapace M-30i Portabël, Bluetooth

Çmimi origjinal qe: 42,900 L.Çmimi i tanishëm është: 38,490 L.