PS4 Akiba’s Trip Hellbound & Debriefed

Çmimi origjinal qe: 5,290 L.Çmimi i tanishëm është: 4,770 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Akiba’s Trip Hellbound & Debriefed

Çmimi origjinal qe: 5,290 L.Çmimi i tanishëm është: 4,770 L.

Imagjinata lozonjare e Mekës Elektronike të Japonisë, distrikti i famshëm Akihabara është rikrijuar me përpikmëri për t’u bërë një turne virtual i “qytetit elektrik” të Tokios Rreth 2011, i kompletuar me paraqitje të sakta të rrugëve dhe dyqane bazuar në bizneset e vërteta të pranishme në atë kohë.
luftoni si një Nerd, në betejën për Akihabara, çdo gjë llogaritet si armë. Merrni një arsenal të kopjeve, koleksioneve dhe mbeturinave të tjera të rastësishme për të poshtëruar vampirët në Nënshtrim me, të gjitha ndërsa e bëni atë me stil me një gamë të gjerë rrobash dhe kostumesh të personalizueshme
zgjedhjet tuaja kanë rëndësi, çdo fraksion në luftë dëshiron fuqinë tuaj. Ajo që ju zgjidhni të bëni me atë fuqi do të vendosë rrjedhën e historisë, duke çuar në ndonjë nga disa lojëra përfundimtare të ndryshme
audio e plotë e dyfishtë, shijoni orë të tëra talljesh me zë në zgjedhjen tuaj të gjuhës angleze ose japoneze origjinale

SKU: 126897 Kategori: , Etiketë:
PS4 Akiba’s Trip Hellbound & Debriefed

Çmimi origjinal qe: 5,290 L.Çmimi i tanishëm është: 4,770 L.