Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Anthem

1,399 L

1,399 L

PS4 Anthem

1,399 L

Në një botë të lënë të papërfunduar nga perënditë, një fraksion në hije kërcënon të gjithë njerëzimin.

E vetmja gjë që qëndron midis këtyre villains dhe teknologjisë antike që ata lakmojnë janë Freelancer.

Bashkohuni me deri në tre lojtarë të tjerë dhe mblidhni exosuits të teknologjisë së lartë, të punuar me duar, unikisht të fuqishme.

Eksploroni rrënoja të mëdha, luftoni me armiqtë vdekjeprurës dhe kërkoni artefakte të botës tjetër.

Me çdo mision, ju dhe ekosuitën tuaj Javelin rriteni në fuqi. Luftoni rreziqet e një bote gjithnjë në ndryshim.

Çohuni të bashkuar për të mposhtur të keqen. Triumfi si një. Himni ju fton të përjetoni një Action-RPG bashkëpunuese të vendosur në një botë të re dhe misterioze nga BioWare dhe EA.

SKU: 119487 Kategori: , Etiketë: