PS4 Assassin’s Creed Iv Black Flag PlayStation Hits

2,490 L

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Assassin’s Creed Iv Black Flag PlayStation Hits

2,490 L

Viti është 1715. Piratët sundojnë Karaibet dhe kanë krijuar Republikën e tyre pa ligj ku korrupsioni, lakmia dhe mizoria janë të zakonshme. Ndër këta të jashtëligjshëm është një kapiten i ri i guximshëm i quajtur Edward Kenway. Lufta e tij për lavdi i ka ndihmuar ate te fitoje respektin e legjendave si Mjekra e Zezë, por gjithashtu e ka tërhequr atë në luftën e lashtë midis Vrasësve dhe Templarëve, një luftë që mund të shkatërrojë gjithçka që kanë ndërtuar piratët. Mirësevini në Epokën e Artë të Piraterisë. Një vrasës i ashpër rebel. Bëhuni Edward Kenway, një pirat karizmatik por brutal

SKU: 121026 Kategori: , Etiketa: ,
PS4 Assassin’s Creed Iv Black Flag PlayStation Hits

2,490 L