PS4 Assassin’s Creed Origins

Çmimi origjinal qe: 2,990 L.Çmimi i tanishëm është: 2,590 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Assassin’s Creed Origins

Çmimi origjinal qe: 2,990 L.Çmimi i tanishëm është: 2,590 L.

Assassin’s Creed Origins është një lojë video aventurore aksion e zhvilluar nga Ubisoft Montreal dhe botuar nga Ubisoft. Eshtë pjesa e dhjetë kryesore në serinë Assassin’s Creed dhe pasardhësi i Sindikatës Assassin’s Creed 2015. Data e lëshimit fillestar: 27 Tetor 2017

SKU: 117692 Kategori: , Etiketa: ,
PS4 Assassin’s Creed Origins

Çmimi origjinal qe: 2,990 L.Çmimi i tanishëm është: 2,590 L.