PS4 Battlefield 2042

Çmimi origjinal qe: 2,490 L.Çmimi i tanishëm është: 2,190 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Battlefield 2042

Çmimi origjinal qe: 2,490 L.Çmimi i tanishëm është: 2,190 L.

Porositni paraprakisht Battlefield 2042 tani dhe merrni:
Qasja e Hershme në Hapur Beta – Datat TBD, do të shpallet nga Electronic Arts
Thikë e heqjes së përleshjes nga Baku ACB-90
“Zoti. Chompy “Bukuria e Armëve Epike
Sfondi i kartës së lojtarit “Landfall” plus etiketën “Garda e Vjetër”

SKU: 126924 Kategori: , , Etiketa: ,
PS4 Battlefield 2042

Çmimi origjinal qe: 2,490 L.Çmimi i tanishëm është: 2,190 L.