Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Control

3,590 L

Eksploroni mjedise të ndryshme dhe arkitekturë të ndryshueshme në një botë të thellë të paparashikueshme, të vendosur brenda një ndërtese të gjerë të Nju Jorkut
Përcaktoni stilin tuaj të lojës duke integruar aftësitë mbinatyrore, azhurnimet dhe ngarkimet e modifikueshme
Shfrytëzoni shkatërrimin dinamik mjedisor për mundësitë emocionuese luftarake dhe zotëroni ritualin kompleks për të ndryshuar rrethinën tuaj
Zhytuni në një botë të errët dhe të frymëzuar nga brutalistët, ku realiteti i përditshëm është korruptuar nga një forcë e botës tjetër

SKU: 122339 Kategori: , Etiketë: