PS4 Dangerous Driving

4,190 L

Dangerous Driving është një lojë për ngarjen e vërtetë. Lloji i ngarjes që dëshironi të bëni kur askush tjetër nuk është duke kërkuar. Lloji i ngarjes që do të donit të bënit nëse të gjithë të tjerët do të dilnin nga rruga e rrezikut! Kjo lojë ju jep mundësinë të jetoni atë fantazi. Për ta vendosur atë në makinat e përditshme, me shpejtësi të mëdha, duke gërshetuar brenda dhe jashtë trafikut dhe duke përplasur makinat e tjera menjëherë jashtë rrugës. Mbani kundërshtarin tuaj në adrenalin që nxiti Takedown Races, zinxhironi rrugën tuaj drejt përsosmërisë në Valën e të nxehtit, ose sundoni çdo rrugë me terbim.

4,190 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 121399 Kategori: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg