PS4 DiRT 4 MustHave

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,590 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 DiRT 4 MustHave

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,590 L.

DiRT 4 ju sfidon të jeni të patrembur duke hipur në entuziazmin, emocionet dhe pasionin që ofron ky titull garash që të lë pa frymë.
Loja rikrijon përzierjen e ashpër të adrenalinës dhe frikës që ushqehet pas një kurbe të verbër ose me një kalim të fundit në buzë të një gremine kur nuk ka hapësirë ??të mjaftueshme në xhiron e fundit të garës.

SKU: 126681 Kategori: , Etiketë:
PS4 DiRT 4 MustHave

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,590 L.