PS4 Dishonored & Prey The Arkane Collection

Çmimi origjinal qe: 5,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,950 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Dishonored & Prey The Arkane Collection

Çmimi origjinal qe: 5,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,950 L.

Koleksioni The Arkane, përfshin Prey (disk), Dishonored 2 (disk) dhe një kod për Dishonored: Death of the Outsider and Dishonored: Definitive Edition
Në Pre, ju zgjoheni në bordin e Talos I, një stacion hapësinor që rrotullohet rreth Hënës në vitin 2032. Ju jeni tema kryesore e një eksperimenti që synon të ndryshojë njerëzimin përgjithmonë – por gjërat kanë shkuar tmerrësisht keq
Dishonored 2 është vazhdimi i blockbuster-it të veprimit të personit të parë të Arkane Studio dhe fitues i më shumë se 100 çmimeve ‘Game of the Year’, Dishonored
Dishonored: Vdekja e Outsider sjell lojtarët përsëri në Perandorinë e Ishujve, me pamje të lë pa frymë, nivele të dizajnuara në mënyrë të ndërlikuar dhe sisteme luftarake brutale që janë një shenjë dalluese e serisë Dishonored
Përjetoni Dishonored plus të gjithë përmbajtjen e saj shtesë – Dunwall City Trials, The Thife of Dunwall, The Brigmore Witches dhe Void Walker’s Arsenal – në Dishonored: Definitive Edition

SKU: 124636 Kategori: , Etiketë:
PS4 Dishonored & Prey The Arkane Collection

Çmimi origjinal qe: 5,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,950 L.