Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Dying Light 2

7,920 L

7,920 L

PS4 Dying Light 2

7,920 L

Porosia paraprake për të marrë “Reload Pack DLC” Përfshirë: Rifresko Veshjen, Ringarko Ngarkesën e Lëkurës, Ringarko Paraglider Skin
BOTA E HAPUR E SHPEJT – Merrni pjesë në jetën e një qyteti të përfshirë në një epokë të re të errët. Zbuloni shtigje të ndryshme dhe pasazhe të fshehura, ndërsa eksploroni nivelet dhe vendndodhjet e shumta të tij
LUFTIM KREATIV & BRUTAL – Përfitoni nga aftësitë tuaja në parkour për të dhënë peshoren edhe të takimit më brutal. Mendimi i zgjuar, kurthet dhe armët krijuese do të jenë miqtë tuaj më të mirë
CIKLI DITE DHE NET – Prisni natën për të hyrë në fshehjet e errëta të të infektuarve. Rrezet e diellit i mbajnë larg, por sapo të zhduket, përbindëshat fillojnë gjuetinë, duke i lënë strofkat e tyre të lira për të eksploruar
ZGJEDHJE DHE PASOJA – Formoni të ardhmen e Qytetit me veprimet tuaja dhe shikoni sesi ndryshon. Përcaktoni ekuilibrin e fuqisë duke bërë zgjedhje në një konflikt në rritje dhe krijoni përvojën tuaj

SKU: 126930 Kategori: , Etiketë: