Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Far Cry 5

2,590 L

2,590 L

PS4 Far Cry 5

2,590 L

Far Cry 5 është një lojë video-aventure aksion-aventure e zhvilluar nga Ubisoft Montreal dhe botuar nga Ubisoft për Microsoft Windows, PlayStation 4 dhe Xbox One. Mentshtë kësti i njëmbëdhjetë dhe titulli i pestë kryesor në serinë Far Cry. Loja shtë planifikuar të dalë në treg më 27 Mars 2018. Ngjashëm me paraardhësit e tij, Far Cry 5 është një loje aksion-aventurë e personit të parë e vendosur në një mjedis të hapur botëror të cilin lojtari mund ta eksplorojë lirshëm në këmbë ose përmes automjeteve të ndryshme. Ndryshe nga titujt e mëparshëm në seri ku lojtari merr rolin e një personazhi të caktuar, loja do të shfaqë një krijues të ri personazhesh, të cilin lojtari mund ta përdorë për të personalizuar paraqitjen e karakterit të tyre

SKU: 118446 Kategori: , , Etiketa: ,