Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 FIA Europian Truck Racing Championship

7,190 L

The European Truck Racing Championship është një nga garat më spektakolare dhe sfiduese të garave motorike.

Vështirësia e vozitjes dhe shumë karakteristika unike të garës janë riprodhuar me besnikëri me KT Engine (WRC).

Në ETRC, si në pistat e garës në jetën reale, duhet të kontrolloni temperaturën e frenave tuaj në mënyrë që ato të mos nxehen shumë. Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh peshën e kamionit kur jeni në kthesë, të monitoroni veshin e gomave dhe të gjeni taktikat më të mira për parakalimin.

Simulimi i vetëm zyrtar që përmban të gjitha karakteristikat unike të ETRC dhe u ofron të gjithë tifozëve të garave një përvojë krejtësisht të re ngarjeje: garoni një kamion gjigant me 5 ton, 1, 000 kuaj fuqi kundër 12 konkurrentëve duke respektuar rregullat e garës për të shmangur penalizimet.

SKU: 122729 Kategori: , Etiketë: