Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Ghost Of Tsushima Director’s Cut

8,750 L

8,750 L

PS4 Ghost Of Tsushima Director’s Cut

8,750 L

Në fund të shekullit të 13 -të, perandoria mongole ka shkatërruar kombe të tëra gjatë fushatës së tyre për të pushtuar Lindjen. Ishulli Tsushima është gjithçka që qëndron midis Japonisë kontinentale dhe një flote masive pushtuese mongole të udhëhequr nga gjenerali i pamëshirshëm dhe dinak, Khotun Khan.

SKU: 127127 Kategori: , Etiketa: ,