Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 God Of War PlayStation Hits

2,490 L

2,490 L

PS4 God Of War PlayStation Hits

2,490 L

Midgard dhe më gjerë: i vendosur brenda pyjeve, maleve dhe mbretërive të patrembura të njohurive norvegjeze, Zoti i luftës paraqet një mjedis dukshëm të ri me panteonin e vet të krijesave, monstrave dhe perëndive
Luftim i egër, fizik me një kamerë pa supe që sjell lojtarin më afër veprimit se kurrë më parë

SKU: 122695 Kategori: , , Etiketa: , ,