Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Gran Turismo Sport PlayStation Hits

2,490 L

2,490 L

PS4 Gran Turismo Sport PlayStation Hits

2,490 L

Mirësevini në të ardhmen e automjeteve – përvoja përfundimtare e garave motorike është rikthyer dhe më e mirë se kurrë vetëm në PlayStation 4. Gran Turismo Sport është përvoja e parë në botë e garave që është ndërtuar nga toka për të sjellë gara globale, në internet të sanksionuara nga qeverisja më e lartë trupi i motorëve ndërkombëtarë, FIA (Federata Ndërkombëtare e Automjeteve). Krijoni trashëgiminë tuaj ndërsa përfaqësoni dhe konkurroni për vendin tuaj ose prodhuesin tuaj të preferuar.

SKU: 122694 Kategori: , , Etiketa: , ,