PS4 Gran Turismo Sport Spec II

3,990 L

Përjetoni perplasjen e makinave më të shpejta të garave motorike në garat intensive në internet dhe mënyrat klasike të lojërave me një lojtar. Në gare janë 10 makinat më të mira me performancë nga kampionatet GT të certifikuara nga FIA 2018 dhe 2.5 milion kredite në lojë. Ndiqni timonin e mbi 280 automjeteve më të kërkuara në botë, me pamje të vërteta dhe trajtime mahnitëse realiste të matura dhe të përmirësuara deri në maksimum.

3,990 L

Add to cart
Buy Now
SKU: 122693 Categories: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg