PS4 Grid Day One Edition

Çmimi origjinal qe: 4,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,050 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Grid Day One Edition

Çmimi origjinal qe: 4,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,050 L.

Grid kthehet me një përvojë krejt të re ku çdo garë është shansi për të zgjedhur rrugën tuaj, për të krijuar historinë tuaj dhe për të përcaktuar trashëgiminë tuaj në botën e sportit motorik. Nga krijuesit e serive jashtëzakonisht të suksesshme të suksesshme dhe F1, Codemasters ju fton të zini vendin tuaj në Seritë botërore të rrjetit dhe të konkurroni në gara intensive me makina garash më ikonike dhe të dëshirueshme – aktuale dhe klasike, nga gt deri në turne dhe muskuj për stok dhe Super modifikime – dhe në disa nga vendet më ikonike të botës. Grid kap çdo moment të garës, nga nxitimi i dritave jashtë adrenalinës.

SKU: 122620 Kategori: , Etiketë:
PS4 Grid Day One Edition

Çmimi origjinal qe: 4,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,050 L.