Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Grid Legends

5,490 L

5,490 L

PS4 Grid Legends

5,490 L

GRID Legends ofron emocione të menjëhershme dhe momente ikonike garash për këdo që ëndërron të kërcejë në një makinë të mahnitshme dhe të godasë pedalin me zë të lartë.
Krijoni momente të paharrueshme garash me listën më të madhe të makinave dhe vendndodhjeve të GRID ndonjëherë, të zgjedhura vetë për veprime drithëruese.
Ndërsa një sezon i ri i serisë legjendare GRID World Series po shfaqet, kompanitë e reja Seneca Motorsport po shfaqen si një konkurrent kryesor, i kryesuar nga një ndjesi fillestare pas timonit: ju.
Merrni kontrollin e rrugës suaj drejt lavdisë dhe garoni kundër AI, miqve ose çdo lojtari tjetër të GRID Legends, në karrierën tonë më ambicioze dhe argëtuese ndonjëherë.

SKU: 129081 Kategori: , Etiketa: , ,