Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Grid Ultimate Edition

3,499 L

3,499 L

PS4 Grid Ultimate Edition

3,499 L

Nga krijuesit e serive jashtëzakonisht të suksesshme DiRT dhe F1, Codemasters ju fton të merrni vendin tuaj në Serinë Botërore GRID dhe të garoni në garat me makinat më ikonike dhe të dëshirueshme të garës – aktuale dhe klasike, nga GT përmes Touring dhe Muskujt në Stock dhe Super Modifikuar – dhe në disa nga vendet më ikonike në botë.

GRID kap çdo moment të garës, nga adrenalina e ndezjes së dritave deri në gëzimin në flamurin me kuadrate – dhe në mes, të gjitha veprimet gjithashtu.

SKU: 122618 Kategori: , , Etiketë: