Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Guilty Gear Strive

5,590 L

547 / 5000
Translation results
Një lojë krejt e re në serinë Guilty Gear, kushtuar të gjithë tifozëve të lojës luftarake dhe të gjithë lojtarëve të lojës
Personazhet karizmatikë të serialit janë përtërirë plotësisht dhe shumë personazhe të rinj i bashkohen kastit
Ndjenja e lojës është përmirësuar nga lojërat e mëparshme; Mbetet një sistem i lehtë për t’u kuptuar ndërsa arrin thellësi më të madhe se kurrë më parë
Paraqet këngë të shumta rock të kompozuara nga Drejtori i Përgjithshëm Daisuke Ishiwatari, dhe një mënyrë historie që mburret me më shumë volum dhe skena sesa një film, i krijuar jo vetëm për fansat e Guilty Gear, por edhe për adhuruesit e anime

SKU: 126902 Kategori: , Etiketë: