Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Injustice: Gods Amoung Us

3,150 L

3,150 L

PS4 Injustice: Gods Amoung Us

3,150 L

Një shumëllojshmëri lojërash bazuar në mitologjitë e çdo ekskluziviteti të personazheve.
Një sistem sulmi i aksesueshëm i ndarë në sulme të lehta, të mesme dhe të rënda, me secilin personazh që ka sulmet e veta specifike

SKU: 128537 Kategori: , Etiketë: