Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Just Dance 2022

3,890 L

3,890 L

PS4 Just Dance 2022

3,890 L

Ushtroni duke u argëtuar dhe filloni rutinën tuaj me modalitetin Just Dance Sweat pa limit.
Bashkohuni me shërbimin tuaj të transmetimit të vallëzimit sipas kërkesës!
Angazhoni të vegjlit me tetë këngë dhe koreografi të përshtatshme për fëmijë me modalitetin për fëmijë.
Just Dance Standard Edition përfshin një provë 1-mujore falas të Just Dance Unlimited!
Just Dance është origjinalisht dhe pa probleme me Nintendo Switch, por jo me Nintendo Switch Lite.

SKU: 127894 Kategori: , , Etiketa: , ,