Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Lego Marvel Collection

5,850 L

5,850 L

PS4 Lego Marvel Collection

5,850 L

Lojtarët marrin kontrollin e një liste të madhe karakteresh ndërsa bashkohen për të ndaluar Loki-n dhe një mori zuzaresh të tjerë të Marvel-it që të mbledhin një super armë të aftë për të shkatërruar botën.

SKU: 128549 Kategori: , Etiketë: