PS4 Lego Marvel Super Heroes 2

Çmimi origjinal qe: 2,590 L.Çmimi i tanishëm është: 2,350 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Lego Marvel Super Heroes 2

Çmimi origjinal qe: 2,590 L.Çmimi i tanishëm është: 2,350 L.

LEGO® Marvel Super Heroes 2 është një aventurë epike krejtësisht e re dhe vazhdim i goditjes së mrekullueshme, LEGO® Marvel Super Heroes. Duke bashkuar Super Heronjtë ikonë të Marvel dhe Super Zuzarët nga epoka dhe realitete të ndryshme, kjo histori e degëzuar origjinale i transferon lojtarët në një betejë kozmike në një mori vendesh të Marvel të grisura nga koha dhe hapësira në botën e pabesueshme të qendrës së hapur të Chronopolis. Duke vazhduar drejtpërdrejt aty ku LEGO® Marvel Super Heroes u ndal, kjo vazhdim krejt i ri përmban një skenar degëzimi krejtësisht origjinal.

SKU: 117980 Kategori: , Etiketë:
PS4 Lego Marvel Super Heroes 2

Çmimi origjinal qe: 2,590 L.Çmimi i tanishëm është: 2,350 L.