Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Lego The Movie Videogame

2,250 L

2,250 L

PS4 Lego The Movie Videogame

2,250 L

Në një skenar të nxjerrë nga filmi, videoloja e filmit LEGO i vendos lojtarët LEGO në rolin e Emmetit, një minifigurë LEGO e zakonshme, sipas rregullave, krejtësisht mesatare, e cila gabimisht identifikohet si personi më i jashtëzakonshëm dhe çelësi për të shpëtuar botën. Lojtarët e udhëzojnë atë ndërsa ai hartohet në një shoqëri të huajsh në një përpjekje epike për të ndalur një tiran të keq, një udhëtim për të cilin Emmet është pashpresë dhe qesharak i papërgatitur.

SKU: 128086 Kategori: , Etiketë: