Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Martha Is Dead

3,590 L

3,590 L

PS4 Martha Is Dead

3,590 L

I vendosur në vitin 1944 në Itali, Martha Is Dead është një thriller i errët psikologjik në vetën e parë që mjegullon linjat midis realitetit, bestytnive dhe tragjedisë së luftës.
Ndërsa konflikti intensifikohet midis forcave gjermane dhe aleate, trupi i përdhosur i një gruaje gjendet i mbytur…
Marta ka vdekur dhe motra e saj binjake Giulia, vajza e vogël e një ushtari gjerman, duhet të përballet e vetme me traumën akute të humbjes dhe pasojat nga vrasja e saj
Gjuetia për të vërtetën është e mbuluar nga folklori misterioz dhe tmerri ekstrem i luftës që afrohet gjithnjë e më shumë.

SKU: 129514 Kategori: , Etiketë: