Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Marvel Spider-Man GOTY

4,999 L

  • Azhurnohuni në Edicionin e Lojërave të Vitit dhe luani kapitujt e historisë në Qytetin që nuk fle kurrë – duke shfaqur misione dhe sfida shtesë, fraksione krejt të reja armiqsh nga universi Spider-Man dhe më shumë kostume për tu zhbllokuar.
  • Eksploroni një kapitull të ri në universin Marvel’s Spider-Man si Peter Parker më me përvojë.
  • Me protagonist një nga Super Heronjtë më ikonë të botës, Marvel’s Spider-Man paraqet aftësitë akrobatike, improvizim ndërsa gjithashtu fut elemente që nuk janë parë kurrë më parë në një lojë Spider-Man.
  • Nga përshkimi  parkour dhe ndërveprimet unike mjedisore, në veprime të reja luftarake dhe blockbuster, është Spider-Man ndryshe nga c’keni luajtur më parë.
SKU: 122306 Kategori: , Etiketa: ,