Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Mass Effect Legendary Edition

6,490 L

6,490 L

PS4 Mass Effect Legendary Edition

6,490 L

Një person është gjithçka që qëndron midis njerëzimit dhe kërcënimit më të madh me të cilin është përballur ndonjëherë.
Përjetoni legjendën e Komandant Shepardit në trilogjinë e mirënjohur Mass Effect me Edicionin Legjendar të Mass Effect.
Përfshin përmbajtje bazë me një lojtar të vetëm dhe mbi 40 DLC nga Mass Effect, Mass Effect 2 dhe Mass Effect 3, duke përfshirë armë promovuese, forca të blinduara dhe pako – të rishikuara dhe të optimizuara për 4k Ultra HD.

SKU: 127044 Kategori: , Etiketa: ,