Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Minecraft Starter Collection Refresh

3,750 L

Luani dhe ndani me miqtë në tastierë, celular dhe Windows 10
Zbuloni krijimet e komunitetit në dyqanin e ri në lojë, Hyni në mini lojëra dhe mënyra të reja të lojërave përmes serverëve, ndani divanin me ekran të ndarë me katër lojtarë
Përmbajtja e Paketës Starter-Përfshin 700 Shenja, Mash-Up LittleBigPlanet, Mash-Up e Mitologjisë Greke, Paketa e Lëkurës 1, Paketa e Cilësisë së Qytetit

SKU: 127103 Kategori: , Etiketë: