Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Neo The World Ends With You

4,990 L

4,990 L

PS4 Neo The World Ends With You

4,990 L

Gërmoni në një Shibuya të ilustruar gjallërisht, të animuar me stil, muzikë dhe monstra
Mblidhni dhe përdorni qindra aftësi psikike për të luftuar kërcënimet surreale
Hetoni botën përreth jush dhe mundeni “Lojën e Korrësit” për të mbijetuar

SKU: 126911 Kategori: , Etiketë: