Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Nioh 2

8,750 L

8,750 L

PS4 Nioh 2

8,750 L

  • Luftoni për të mbijetuar në këtë lojë brutalisht të egër.
  • Çlironi demonin tuaj të brendshëm për të përdorur fuqitë shkatërruese të yokait të mbinatyrshëm.
  • Zbuloni një sistem luftarak të rinovuar me armë dhe aftësi të reja.
    Udhëtim nëpër Mbretërinë misterioze të Errët: shtëpia djallzore e yokait.
  • Luaj me miqtë në modalitetet multiplayer online të bashkëpunimit për deri në tre lojtarë
SKU: 123500 Kategori: , , Etiketë: