Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Nioh PlayStation Hits

2,490 L

2,490 L

PS4 Nioh PlayStation Hits

2,490 L

Mprehe tehun – takime rraskapitëse presin pas çdo cepi të një toke të gjerë të shkatërruar nga lufta civile. Për të triumfuar do t’ju duhet durim, për të mësuar se ku është i fortë çdo armik – njeri apo demon, dhe kur të godisni dobësitë e tyre. Përqafoni mënyrën e samurait për të zotëruar sistemin e thellë dhe të dobishëm luftarak dhe për të shijuar çdo fitore të luftuar fort

  • Zotëroni çdo stil luftimi – mësoni rrjedhën e luftimeve dhe lëvizni me saktësi. Çlironi kombinime sulmesh dhe dredha të veçanta për një sërë armësh autentike samurai, duke përfshirë polearms, katanas dhe sëpata.
  • Eksploroni një vizion fantastik dhe të errët të Japonisë së shekullit të 16 – luftoni së bashku dhe kundër heronjve dhe horrave legjendar të periudhës Sengoku
    Përballuni me armiqtë brutalë dhe groteskë – të pavarur kundër samurajve të aftë, kafshëve të poshtra dhe demonëve të njohur si yokai.
  • Çelikosni mendjen tuaj dhe përgatisni tehun tuaj për një përvojë intensive të veprimit RPG të vendosur në epokën e përgjakshme të Sengoku në Japoni
SKU: 122153 Kategori: Etiketa: ,