Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Oddworld Soulstorm Day One Oddition

5,390 L

Day One Oddition – The Oddworld: Soulstorm Day One Oddition përfshin Oddworld: Soulstorm dhe një kuti metalike të stampuar ekskluzive
Platformer Action-Adventure: Zhvillimi i zhanrit të platformës duke shtuar elemente RPG-lite me agjencinë e lojtarëve për të luajtur ashtu siç dëshironi, qoftë në mënyrë agresive apo pasive
Narrative: Një histori e errët me një sens humori të shtrembëruar që ndriçon ironitë që ekzistojnë në gjendjen njerëzore
Quarma (mendoni Karma): Quarma është një tipar i reagimit në kohë reale që pasqyron veprimet tuaja në lojë, të cilat do të ndikojnë në rezultatin e lojës

SKU: 127167 Kategori: , Etiketë: