Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 PGA Tour 2K21 Standard Edition

PS4 PGA Tour 2K21 Standard Edition

Mund të jesh një lojtar golfi i vërtetë ose thjesh për argëtim, PGA TOUR 2K21 ka dicka për të gjithë! Luaj kundër lojtarëve pro. Luaj me shokët e tu. Në PGA TOUR 2K21 luaj sipas rregullave ose krijo rregullat e tu!
PGA TOUR 2K21 KARRIERA
Trego që ke aftësitë e duhura për tu bërë Kampioni i FedExCup. Luaj kundër lojtarëve Pro gjatë karrierës dhe fito shumë dhurata gjatë karrierës.
NDËRTO LOJTARIN TËND
Krijo dhe personalizo lojtarin tënd me mjetet dhe brandet e preferuara. Dizejno fushën tënde me 1000 opsionet e vecanta.
FILLO PARTYN
Bashkohu me miqtë duke luajtur offline dhe online, me Alt-Shot, Stroke Play, Skins dhe 4-Player Scramble.
BONUEST E PRE-ORDER
Me pre-order do të përfitoni: atletet adidas CodeChaos BOA dhe adidas CodeChaos Polo, Pantallona dhe kapele të personalizuara, të dizejnura eksluzivisht për PGA TOUR 2K21

SKU: 124337 Kategori: , , Etiketë: