Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Prince Of Persia Sands Of Time Remake

4,990 L

Ju jeni princi i Persisë. Filloni një udhëtim për të shpëtuar mbretërinë tuaj nga veziri i pabesë
Zotëroni rërën e kohës dhe përdorni kamën tuaj për të ndryshuar, përshpejtuar, ngrirë dhe ngadalësuar vetë kohën
Luftoni armiqtë e mallkuar dhe zgjidhni enigma gjatë rrugës
Përjetoni përmirësime të jashtëzakonshme grafike dhe mekanikë të ri-dizajnuar të lojës
Hape princin e persisë, lojën origjinale të vitit 1989, përgjatë udhëtimit tuaj

SKU: 126236 Kategori: , Etiketë: