Shopping Cart

No products in the cart.

Ps4 Resident Evil 6 PlayStation Hits

2,250 L

Përzierja e aksionit dhe tmerrit të mbijetesës, Resident Evil 6 është një përvojë dramatike horror që nuk mund të harrohet. Tani në saktesi të lartë, loja ofron karaktere të shumta, duke përfshirë të preferuarat e tifozëve dhe fytyrat e reja, së bashku me mënyrat solo dhe bashkëpunuese dhe sfidat e reja për lojtarët, të ndryshme nga çdo tjetër në ekskluzivitetin Resident Evil.

SKU: 125556 Kategori: , Etiketë: