Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Scarlet Nexus

8,990 L

KOMBET KINETIKE DHE PSIKIKE – Duke përdorur aftësitë psiko -kinetike, bota përreth jush bëhet arma juaj më e madhe – Ngrini, prishni dhe hidhni pjesë të mjedisit tuaj për të ndërtuar kombinat tuaj të sulmit dhe për të lënë mbeturina armiqve tuaj
SHKATERRIMI I TE TJEREVE – mutantë të çmendur që zbritën nga qielli, imun ndaj armëve dhe mbrojtjeve konvencionale – të munduar nga dhimbja e vazhdueshme e mutacionit të tyre, ata kërkojnë trurin e organizmave të gjallë për të qetësuar çmendurinë e tyre
Zbuloni një të ardhme të trurit PUNK – Eksploroni dhe mbroni një peizazh futuristik japonez që kombinon frymëzimet nga anime klasike dhe trillimet shkencore perëndimore
EKSPERIENCE TE THELLE TE PERVOJES – Zhytuni në një histori komplekse lidhjesh, guximi dhe heroizmi të krijuar nga mendjet prapa përrallave ikonike të Vesperisë
Loja dixhitale PS4 mund të azhurnohet në versionet dixhitale të PS5 pa ndonjë disk të kërkuar – Nëse lojtarët kanë lojën PS4 në Blue -Ray Disc, ata duhet të mbajnë diskun e lojës PS4 të futur në tastierën e tyre PS5 për të luajtur versionin PS5 të lojës pasi të shkarkojnë ajo

SKU: 126904 Kategori: , Etiketa: ,